VerhalenVangers

HALLO VERHALEN-VANGERS

Samen met Rozet hebben wij het project Verhalenvangers een mooi smoelwerk gegeven. Verhalenvangers zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar die zich gratis bij Rozet mogen inschrijven en allerlei verhalen verzamelen: door te luisteren, kijken, vertellen, lezen, ontdekken en te doen. Ze mogen meedoen aan activiteiten, kunnen alle verhalen uit de bieb lenen en krijgen een gratis paspoort met daarin leuke wist-je-datjes, spannende verhalen en nog veel meer. 

Daarnaast verzorgen we elk jaar de complete fotoshoot & beeldbewerking van het jaarlijkse Verhalenvangersfeest. En natuurlijk, de paspoorten. Elk jaar krijgen de Verhalenvangers een gratis nieuw paspoort. Doen de kids mee aan de activiteiten? Dan krijgen ze een stempel in het paspoort. Met 5 stempels kunnen ze bv. al een leuke sleutelhanger ophalen of met 8 stempels krijgen ze een toffe rugzak.

www.rozet.nl/verhalenvangers

 

Maakmeesters heeft voor de VerhalenVangers het volgende gemaakt:

Logo ontwerp
Huisstijl ontwerp
• Social media visuals
• Website
Signing
• Fotoshoot & beeldbewerking

HALLO 
VERHALEN-VANGERS

Samen met Rozet hebben wij het project Verhalenvangers een mooi smoelwerk gegeven. Verhalenvangers zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar die zich gratis mogen inschrijven en allerlei verhalen verzamelen: door te luisteren, kijken, vertellen, lezen, ontdekken en te doen. Ze mogen meedoen aan activiteiten, kunnen alle verhalen uit de bieb lenen en krijgen een gratis paspoort met daarin leuke wist-je-datjes, spannende verhalen en nog veel meer. Daarnaast verzorgen we elk jaar de complete fotoshoot & beeldbewerking van het jaarlijkse Verhalenvangersfeest

En natuurlijk, de paspoorten. Elk jaar krijgen de Verhalenvangers een gratis nieuw paspoort. Doen de kids mee aan de activiteiten? Dan krijgen ze een stempel in het paspoort. Met 5 stempels kunnen ze bv. al een leuke sleutelhanger ophalen of met 8 stempels krijgen ze een toffe rugzak.

www.rozet.nl/verhalenvangers

 

Maakmeesters heeft voor de VerhalenVangers het volgende gemaakt:

• Logo ontwerp
• Huisstijl ontwerp
• Social media headers
• Signing
• Fotoshoot & beeldbewerking