Vitesse Arnhem

HALLO VITESSE

Als huisstijlbewaker verzorgt Maakmeesters al meer dan 18 jaar het smoelwerk van Vitesse. Deze uitstraling bestaat o.a. uit het ontwerp van de jaarlijkse seizoenkaarten(campagne), alle corporate identity, marketing materiaal, off- & online banners, spelerskaarten, signing, entreetickets etc. Alles op het gebied van Geel Swert Grafisch Ontwerp wordt gemaakt & bewaakt door de MaakMeesters.

Maakmeesters is ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe spelersbus, zie je ons werk overal in het trainingsaccomodatie Papendal, is de gevel van de MijnVitesse winkel in Gelredome door Maakmeesters vormgegeven, ontwerpen wij jaarlijks de aanvoerderband en hebben wij de grote verticale tribune-banners in GelreDome ontwerpen. Zelfs het digitale scorebord laat veel van ons werk zien. 

Kortom, staat het Vitesse logo ergens op, grote kans dat wij dat ontworpen hebben. Je kunt wel zeggen dat reclamebureau Maakmeesters uit Huissen een echt Geel Swert Hart heeft!

www.vitesse.nl

HALLO 
VITESSE

Als huisstijlbewaker verzorgt Maakmeesters al meer dan 18 jaar het smoelwerk van Vitesse. Deze uitstraling bestaat o.a. uit het ontwerp van de jaarlijkse seizoen(kaarten)campagne, alle corporate identity, campagne materiaal, off- & online banners, spelerskaarten, signing, entreetickets etc. Alles op het gebied van Geel Swert Grafisch Ontwerp wordt gemaakt & bewaakt door de MaakMeesters.

Maakmeesters is ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de spelersbus, zie je ons werk overal in het trainingsaccomodatie Papendal, is de gevel van de MijnVitesse winkel in Gelredome door Maakmeesters vormgegeven, ontwerpen wij jaarlijks de aanvoerderband en hebben wij de grote verticale tribune-banners in GelreDome ontwerpen. Zelfs het digitale scorebord laat veel van ons werk zien.

Kortom, staat het Vitesse logo ergens op, grote kans dat wij dat ontworpen hebben. Je kunt wel zeggen dat reclamebureau Maakmeesters uit Huissen een echt Geel Swert Hart heeft!

www.vitesse.nl

Maakmeesters heeft voor Vitesse het volgende gemaakt:

Logo ontwerp
Huisstijl ontwerp
• Campagne materialen
• Social media headers
• Webshop banners
Signing

“Maakmeesters is een professioneel bureau, waar de creativiteit en gedrevenheid vanaf spat. Ik werk al een aantal jaren samen met Patrick Koeman en ben ontzettend tevreden. Met advies van Maakmeesters gaan we altijd voor het mooiste resultaat, zonder dat de huisstijl verloren gaat. Altijd betrokken en enthousiast! Daarnaast is Patrick enorm flexibel, iets wat voor veel opdrachtgevers en absolute pré is.”

Babs Wienholts. / Vitesse