Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-VitesseVandaag2018
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-Vitesse-magazine
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-GeelSwert-Vitesse
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-magazine-Vitesse
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-Seizoenkaart-Vitesse
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-Banners-Vitesse
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-Merchandise2-Vitesse
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-Merchandise-Vitesse
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-GeelSwert-Vitesse
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-VV-Vitesse
Creatief-reclamebureau-Arnhem-Maakmeesters-Hattrick-Vitesse

VITESSE

Als huisstijlbewaker verzorgt Maakmeesters al meer dan 16 jaar de printmedia van Vitesse. De huisstijl Vitesse bestaat uit o.a. VitesseVandaag, het magazine dat in een oplage van 15.000 exemplaren bij elke thuiswedstrijd verspreid wordt. MijnVitesse, het business-magazine welke om de 2 maanden uitkomt. Maar ook de jaarlijkse seizoenkaart, huisstijldrukwerk, campagne materiaal, spelerskaarten en entreetickets verzorgen wij. Alle printmedia wordt door MaakMeesters gemaakt & bewaakt. Maakmeesters is ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de spelersbus, zie je ons werk overal in het trainingsaccomodatie Papendal, is de gevel van de MijnVitesse winkel in Gelredome door Maakmeesters vormgegeven, ontwerpen wij jaarlijks de aanvoerderband en hebben wij de grote verticale tribune-banners ontwerpen. Zelfs het digitale scorebord laat ons werk zien.

Voor Vitesse Hattrick (Een sociaal-maatschappelijke sportactiviteit van kinderen van 6 tot en met jongeren tot 21 jaar) is er een compleet nieuwe huisstijl in Vitesse stijl ontworpen. Heeft Vitesse Betrokken er een mooi nieuw magazine bij. Is Vitesse Goals aan hun 2e jaar met schoolmateriaal begonnen. Is de Vitesse Fan-shop gevuld met allerlei ontwerpen van Maakmeesters, van broodtrommel en drinkbeker tot t-shirts en sjaals.

En ook in het nieuwe seizoen zijn er talloze ‘Maakmeesters’ in Gelredome en Papendal te vinden. Zoals bijvoorbeeld de huisstijl van Paskie Rokus, de E-sporter van Vitesse, zie je ons werk in de vorm van roterende internet-banners overal langskomen, hebben wij meegewerkt aan het nieuwe uit- en thuis shirt van Vitesse en is de seizoenkaartencampagne net succesvol afgerond. Kortom, reclamebureau Maakmeesters uit Arnhem heeft een GeelSwertHart!

www.vitesse.nl

SPECIALISME

• Logo ontwerp
• Corporate Identity
• Diverse merchandise ontwerpen
• Belettering
• Internetbannering