Karina Schwencke

HALLO ACUPUNCTUUR
SCHWENCKE

Karina Schwencke, acupunctuur in Deventer. De mensen die in haar praktijk komen, hebben vaak stad en land afgelopen op zoek naar een oplossing voor hun pijnbestrijding & stress. Dat is jammer en niet nodig. Want met haar acupunctuur heeft Karina bewezen effectief en snel een oplossing te vinden voor jouw klacht.

www.acupunctuurschwencke.nl

Maakmeesters heeft voor Acupunctuur Schwencke het volgende gemaakt:

Logo ontwerp
Huisstijl ontwerp
• Social media visuals
• Website
Signing

“Maakmeesters heeft in nauw en prettig overleg, een waanzinnig mooie en goede website voor mijn nieuwe bedrijf gemaakt. Inclusief, logo en huisstijl. Ook het ontwerpen van een flyer om mijn bedrijf te promoten, heb ik door Maakmeesters laten doen. Hierdoor heb ik veel enthousiaste klanten kunnen werven. Zonder Maakmeesters had mijn bedrijf nooit zo’n goede start kunnen maken. Wat ook heel fijn is dat Patrick en Miriam altijd goed bereikbaar zijn. Kleine aanpassingen in mijn website zijn vaak dezelfde dag, of de volgende geregeld. Super!”

Karina Schwencke / Acupunctuur Schwencke

HALLO ACUPUNCTUUR
SCHWENCKE

Karina Schwencke, Acupunctuur in Deventer. De mensen die in haar praktijk komen, hebben vaak stad en land afgelopen op zoek naar een oplossing voor hun pijnbestrijding & stress. Dat is jammer en niet nodig. Want met haar acupunctuur heeft Karina bewezen effectief en snel een oplossing te vinden voor jouw klacht.

www.acupunctuurschwencke.nl

Maakmeesters heeft voor Karina het volgende gemaakt:

• Logo ontwerp
• Huisstijl ontwerp
• Signing
• Drukwerk
• Website

“Maakmeesters heeft j, in nauw en prettig overleg, een waanzinnig mooie en goede website voor mijn nieuwe bedrijf gemaakt. Inclusief, logo en huisstijl. Ook het ontwerpen van een flyer om mijn bedrijf te promoten, heb ik door Maakmeesters laten doen. Hierdoor heb ik veel enthousiaste klanten kunnen werven. Zonder Maakmeesters had mijn bedrijf nooit zo’n goede start kunnen maken. Wat ook heel fijn is dat Patrick en Miriam altijd goed bereikbaar zijn. Kleine aanpassingen in mijn website zijn vaak dezelfde dag, of de volgende geregeld. Super!”

Karina Schwencke / Acupunctuur Schwencke