Maakmeesters-mijnschonewerkplek.nl-logos
Maakmeesters-mijnschonewerkplek.nl-flesjes
Maakmeesters-mijnschonewerkplek.nl-displaydoos
Maakmeesters-mijnschonewerkplek.nl-mock-up

Mijn schone werkplek

Een van de leuke dingen van ons vak is de diversiteit aan klanten en producten die wij dagelijks een (nieuw) smoelwerk geven. Van grote spelers zoals Vitesse, Rozet en de Gelderse Sport Federatie tot aan lokale ondernemers worden op het gebied van grafisch ontwerp & online media door ons voorzien van de juiste uitstraling. 

Maar soms komen er van die opdrachten langs die het werk extra leuk en uitdagend maken. Zoals deze vraag; kunnen jullie ons product in 3 weken(!) voorzien van een logo, huisstijl, verpakkingsmaterialen én een complete website met shop? Uhh, ja natuurlijk….gaan we maken! 

Deze klant had, in de tijd van het Corona-virus, het idee om bedrijven en particulieren, die weer terugkeren naar hun werkplek, te voorzien van een persoonlijke set die de zekerheid geeft dat men altijd en overal hygiënisch schoon kan werken. Of dat nu de eigen werkplek, in het openbaar vervoer, in de auto, een flexwerkplek, een vergaderzaal of horecagelegenheid is.

Door een combinatie van goede samenwerking & heldere communicatie hebben wij deze opdracht in 3 weken opgeleverd. Dat noemen we nog eens grafisch ontzorgen! 

www.mijnschonewerkplek.nl

SPECIALISME

• Logo ontwerp
• Etiketten ontwerp
• Ontwerp verpakkingsmaterialen
• Website ontwerp & bouw
• Webshop ontwerp & bouw